A sertéshúsból készült fogásaink a legnépszerűbb ételeink közé tartoznak. A nagy klasszikusokat azonban egy kicsit megbolondítottuk Csülök Csárda módra, így a hagyományos ízeket kedvelők is új élményben részesülhetnek.
-
Bardírozott szűzpecsenye sütőtökös rizottóval
$5990A baconbe tekert szűzérméket megsütjük és krémes, illatos sütőtökrizottóval tálaljuk. (7, 9)
-
Brassói aprópecsenye
$5390Sertés apróhúsból fokhagymás, borsos ragut készítünk, majd sült kockaburgonyával serpenyőben átforgatjuk.
(9)
-
Szűzérmék erdei gombamártással
$5990A szűzérméket roston megsütjük; bársonyos erdei gombamártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
-
Hargitai flekken
$5790A fűszeres olajban érlelt tarjaszeletet mustárral megkenjük és roston megsütjük. Pirított szalonnával és fokhagymával a tetején, sült burgonyát és házi savanyát kínálunk hozzá.
(10)
-
Göngyölthús Csárda módra
$5990Darált, füstölt csülökkel és sajttal töltjük meg a sertésbordát, majd panírozzuk és olajban kisütjük. Kevés paprikás gombamártással és vegyes körettel tálaljuk.
(1,3,7,9)
