A sertéshúsból készült fogásaink a legnépszerűbb ételeink közé tartoznak. A nagy klasszikusokat azonban egy kicsit megbolondítottuk Csülök Csárda módra, így a hagyományos ízeket kedvelők is új élményben részesülhetnek.
-
Szűzérmék lecsós dödöllével
$5990A szűzéméket baconba tekerjük, és vaslapon megsütjük. Házi lecsóval és dödöllével átforgatjuk, serpenyőben tálaljuk.(1)
-
A konyhafőnök aprópecsenyéje
$5790Sertés apróhúsból gombás, gyöngyhagymás, pikáns mustárral ízesített ragut készítünk, majd sült kockaburgonyával serpenyőben átforgatjuk. (10)
-
Hargitai flekken
$5690A fűszeres olajban érlelt tarjaszeletet mustárral megkenjük és roston megsütjük. Pirított szalonnával és fokhagymával a tetején, sült burgonyát és házi savanyát kínálunk hozzá.
(10)
-
Göngyölthús Csárda módra
$5790Darált, füstölt csülökkel és sajttal töltjük meg a sertésbordát, majd panírozzuk és olajban kisütjük. Kevés paprikás gombamártással és vegyes körettel tálaljuk.
(1,3,7,9)