- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhúsból
- Szárnyasok
- Halas ételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- 4390 Ft
Szűzérmék erdei gombamártással
A szűzérméket roston megsütjük; bársonyos erdei gombamártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
- 3490 Ft
Rozsdás oldalas
Az oldalast mézzel, mustárral és chilivel pácoljuk, sütőben megsütjük. Házi sült burgonya és majonézes káposztasaláta mellé tálaljuk.
- 3790 Ft
Hargitai flekken
A fűszeres olajban érlelt tarjaszeletet mustárral megkenjük és roston megsütjük. Pirított szalonnával és fokhagymával a tetején, sült burgonyát és házi savanyát kínálunk hozzá.
- 3990 Ft
Göngyölthús Csárda módra
Darált, füstölt csülökkel és sajttal töltjük meg a sertésbordát, majd panírozzuk és olajban kisütjük. Kevés paprikás gombamártással és vegyes körettel tálaljuk.