- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhús
- Szárnyasok
- Hal- és vadételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- Allergének
- 5290 Ft
Szűzérmék sajtmártásban
A szűzéméket baconba tekerjük, és vaslapon megsütjük. Háromféle sajtból készült tejszínes mártással, burgonyakrokettel és párolt rizzsel tálaljuk.
(1, 3, 7)
- 4990 Ft
Hargitai flekken
A fűszeres olajban érlelt tarjaszeletet mustárral megkenjük és roston megsütjük. Pirított szalonnával és fokhagymával a tetején, sült burgonyát és házi savanyát kínálunk hozzá.
(10)
- 4990 Ft
Göngyölthús Csárda módra
Darált, füstölt csülökkel és sajttal töltjük meg a sertésbordát, majd panírozzuk és olajban kisütjük. Kevés paprikás gombamártással és vegyes körettel tálaljuk.
(1,3,7,9)