- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhúsból
- Szárnyasok
- Halas ételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- 4990 Ft
Szekszárdi ökörpofa házi krumplifánkkal
A pofahúst jóféle vörösborral konfitáljuk (alacsony hőfokon vajpuhára pároljuk). Erdei gombát, hagymát és zsenge zöldségeket pirítunk, hozzáadjuk a ragut és a fánkok mellé halmozzuk. Érdemes kipróbálni!
- 7590 Ft
Vesepecsenye István király módra
A bélszíncsíkokat serpenyőben lepirítjuk, majd csípős zöldbors mártásban megforgatjuk és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
- 3890 Ft
Borjúláb rántva
A borjúlábat fűszeres lében vajpuhára pároljuk. Kicsontozzuk, panírozzuk, majd olajban ropogósra sütjük. Petrezselymes burgonyát és hagymás tartárt kínálunk mellé.