Marha- vagy borjúhús

A marha- vagy borjúhúsból készült ételeink igazi ínyencségek a kínálatunkban, ahol nemcsak a világhírű borjúpaprikást, hanem a marha legfinomabb részéből, a vesepecsenyéből készült fogásokat is az étlapra tűztük.

  • 5190 Ft

    Makói hátszín

    A hátszínt egy napig fűszeres pácban érleljük. Mustárral megkenjük és roston megsütjük. Ropogós sült hagymát halmozunk rá és mellé egészben sült burgonyát adunk.

    (1, 10)

  • 5190 Ft

    Hátszín portói mártással

    A szép hátszínszeletet roston megsütjük, pikáns oportómártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.

    (1, 3, 7)

  • Szekszárdi ökörpofa Szekszárdi ökörpofa
    5990 Ft

    Szekszárdi ökörpofa házi krumplifánkkal

    A pofahúst jóféle vörösborral konfitáljuk (alacsony hőfokon vajpuhára pároljuk). Erdei gombát, hagymát és zsenge zöldségeket pirítunk, hozzáadjuk a ragut és a fánkok mellé halmozzuk. Érdemes kipróbálni!

    (1, 3,7,9)

  • Vesepecsenye István király módra Vesepecsenye István király módra
    8790 Ft

    Vesepecsenye István király módra

    A bélszíncsíkokat serpenyőben lepirítjuk, házi burgonyafánkkal kínáljuk. Feltétként csípős zöldborsmártást vagy tükörtojást, esetleg pirított erdei gombát kínálunk hozzá.

    (1, 3, 7, 9, 10)

  • 4990 Ft

    Borjúláb rántva

    A borjúlábat fűszeres lében vajpuhára pároljuk. Kicsontozzuk, panírozzuk, majd olajban ropogósra sütjük. Petrezselymes burgonyát és hagymás tartárt kínálunk mellé.

    (1,3,7,10)

Szeretnél a Csülök Csára újdonságairól időben értesülni? Nem akarsz lemaradni a nyereményjátékokról, és arról, ha egy-egy alkalommal különleges menüsorral készülünk?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan mindent tudni fogsz rólunk. És egy pillanatig se aggódj, nem küldünk naponta több levelet, mi tényleg csak akkor zavarunk, ha fontos közlendőnk van.