- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhús
- Szárnyasok
- Hal- és vadételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- Allergének
- 5190 Ft
Makói hátszín
A hátszínt egy napig fűszeres pácban érleljük. Mustárral megkenjük és roston megsütjük. Ropogós sült hagymát halmozunk rá és mellé egészben sült burgonyát adunk.
(1, 10)
- 5190 Ft
Hátszín portói mártással
A szép hátszínszeletet roston megsütjük, pikáns oportómártással és házi burgonyafánkkal kínáljuk.
(1, 3, 7)
- 5990 Ft
Szekszárdi ökörpofa házi krumplifánkkal
A pofahúst jóféle vörösborral konfitáljuk (alacsony hőfokon vajpuhára pároljuk). Erdei gombát, hagymát és zsenge zöldségeket pirítunk, hozzáadjuk a ragut és a fánkok mellé halmozzuk. Érdemes kipróbálni!
(1, 3,7,9)
- 8790 Ft
Vesepecsenye István király módra
A bélszíncsíkokat serpenyőben lepirítjuk, házi burgonyafánkkal kínáljuk. Feltétként csípős zöldborsmártást vagy tükörtojást, esetleg pirított erdei gombát kínálunk hozzá.
(1, 3, 7, 9, 10)
- 4990 Ft
Borjúláb rántva
A borjúlábat fűszeres lében vajpuhára pároljuk. Kicsontozzuk, panírozzuk, majd olajban ropogósra sütjük. Petrezselymes burgonyát és hagymás tartárt kínálunk mellé.
(1,3,7,10)