A marha- vagy borjúhúsból készült ételeink igazi ínyencségek a kínálatunkban, ahol nemcsak a világhírű borjúpaprikást, hanem a marha legfinomabb részéből, a vesepecsenyéből készült fogásokat is az étlapra tűztük.
-
Bélszínsteak spárgával
$9690A vesepecsenyét kívánsága szerint megsütjük és vajon pirított zöldspárgával és parázsburgonyával tálaljuk. (7, 9)
-
Lecsós hátszín
$5690Szép, fűszerezett hátszínszeletet vaslapon megsütünk, házi lecsóval, rizs és sült burgonya mellé tálaljuk.
-
Szekszárdi ökörpofa házi krumplifánkkal
$6790A pofahúst jóféle vörösborral konfitáljuk (alacsony hőfokon vajpuhára pároljuk). Erdei gombát, hagymát és zsenge zöldségeket pirítunk, hozzáadjuk a ragut és a fánkok mellé halmozzuk. Érdemes kipróbálni!
(1, 3,7,9)
-
Borjúláb rántva
$5690A borjúlábat fűszeres lében vajpuhára pároljuk. Kicsontozzuk, panírozzuk, majd olajban ropogósra sütjük. Petrezselymes burgonyát és hagymás tartárt kínálunk mellé.
(1,3,7,10)