- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhúsból
- Szárnyasok
- Halas ételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- 4790
Kacsatál
Ropogósra sütött kacsacomb, és rántott kacsamáj egy tálon, párolt káposzta és hagymás törtburgonya társaságában.
- 4490
Pulykamell Erdészné módra
Pulykamell-csíkokat roston megsütünk, tejszínes, kapros gombamártással, burgonyakrokettel és párolt rizzsel kínáljuk.
- 4690
Pulykamell köntösben
A pulykamell filéket sajtos panírba öltöztetjük és megsütjük. Reszelt sajttal bőven megszórva kukoricás rizzsel és salátával kísérjük.