Allergének

Étlapunkon az alábbi számokkal jelöljük a 14 allergénnek minősülő olyan anyagot, melyet az adott étel készítése során felhasználtunk.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy ételeink az összetevőként jelzett allergének mellett nyomokban tartalmazhatnak további allergéneket!

  • Allergének

    1. Glutént tartalmazó gabonafélék

    2. Rákfélék és a belőlük készült termékek

    3. Tojás és a belőle készült termékek

    4. Hal és a belőle készült termékek

    5. Földimogyoró és a belőle készült termékek

    6. Szójabab és a belőle készült termékek

    7. Tej és az abból készült termékek

    8. Diófélék, azaz mandula, mogyoró, dió, kesudió, pekándió, brazil dió, pisztácia, makadámia vagy queenslandi dió és a belőle készült termékek

    9. Zeller és a belőle készült termékek

    10. Mustár és a belőle készült termékek

    11. Szezámmag és a belőle készült termékek.

    12. Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok 10 mg/kg, illetve 10 mg/liter összkoncentrációt meghaladó mennyiségben

    13. Csillagfürt és a belőle készült termékek

    14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek

Szeretnél a Csülök Csára újdonságairól időben értesülni? Nem akarsz lemaradni a nyereményjátékokról, és arról, ha egy-egy alkalommal különleges menüsorral készülünk?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan mindent tudni fogsz rólunk. És egy pillanatig se aggódj, nem küldünk naponta több levelet, mi tényleg csak akkor zavarunk, ha fontos közlendőnk van.