- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhús
- Szárnyasok
- Hal- és vadételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- Allergének
- 5490 Ft
Erdei gombás vaddisznópörkölt
Az ízletes vadpörköltet erdei gombákkal tesszük még testesebbé. Sütőtökös tócsnira halmozzukés sietünk vele az asztalhoz.
(1, 3)
- 5190 Ft
Harcsafilé rántva
A harcsa javából jókora filét vágunk, majd panírban vagy roston megsütjük. Petrezselymes burgonyát és tartárt kínálunk mellé.
(1, 3, 4, 7)
- 3990 Ft
Dunai vegyes halászlé
A magyar konyha e remekét többféle halból főzzük, így még kellemesebb ízű lesz. A halhúst nyugodtan fogyaszthatja, mi már kifiléztük, sőt titokban belsőséget is csempésztünk a bográcsba.
(4)