Hal- és vadételek

Duna-parti étteremként természetesen nem hiányozhatnak az étlapunkról a halas fogások sem, melyek nemcsak nyáron, hanem egész esztendőben kellemes ízélményt jelentenek.

  • 4990 Ft

    Roston sült fogas

    A fogasfilét rostlapon pirosra sütjük, közben pikáns citromos, petrezselymes, fokhagymás vajjal locsolgatjuk, majd póréhagymás burgonyapürével szervírozzuk.

    (4, 7)

  • 5190 Ft

    Erdei gombás vaddisznópörkölt

    Az ízletes vadpörköltet erdei gombákkal tesszük még testesebbé. Sütőtökös tócsnira halmozzukés sietünk vele az asztalhoz.

    (1, 3)

  • 4990 Ft

    Harcsafilé rántva

    A harcsa javából jókora filét vágunk, majd panírban vagy roston megsütjük. Petrezselymes burgonyát és tartárt kínálunk mellé.

    (1, 3, 4, 7)

Szeretnél a Csülök Csára újdonságairól időben értesülni? Nem akarsz lemaradni a nyereményjátékokról, és arról, ha egy-egy alkalommal különleges menüsorral készülünk?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan mindent tudni fogsz rólunk. És egy pillanatig se aggódj, nem küldünk naponta több levelet, mi tényleg csak akkor zavarunk, ha fontos közlendőnk van.