- Levesek
- Előételek
- Csülkös ételek
- Sertéshúsok
- Marha- vagy borjúhús
- Szárnyasok
- Hal- és vadételek
- Gyerekeknek
- Vegetáriánus ételek
- Desszertek
- Magyaros savanyúságok
- Italok
- Allergének
- 4990 Ft
Roston sült fogas
A fogasfilét rostlapon pirosra sütjük, közben pikáns citromos, petrezselymes, fokhagymás vajjal locsolgatjuk, majd póréhagymás burgonyapürével szervírozzuk.
(4, 7)
- 5190 Ft
Erdei gombás vaddisznópörkölt
Az ízletes vadpörköltet erdei gombákkal tesszük még testesebbé. Sütőtökös tócsnira halmozzukés sietünk vele az asztalhoz.
(1, 3)
- 4990 Ft
Harcsafilé rántva
A harcsa javából jókora filét vágunk, majd panírban vagy roston megsütjük. Petrezselymes burgonyát és tartárt kínálunk mellé.
(1, 3, 4, 7)