Duna-parti étteremként természetesen nem hiányozhatnak az étlapunkról a halas fogások sem, melyek nemcsak nyáron, hanem egész esztendőben kellemes ízélményt jelentenek.
-
Erdei gombás vaddisznópörkölt
$5990Az ízletes vadpörköltet erdei gombákkal tesszük még testesebbé. Sütőtökös tócsnira halmozzukés sietünk vele az asztalhoz.
(1, 3)
-
Harcsafilé panko bundában
$5590A harcsa javából jókora filét vágunk, majd panko morzsába panírozzuk és megsütjük. Petrezselymes burgonyát és tartárt kínálunk mellé.
(1, 3, 4, 7)
-
Dunai vegyes halászlé
$3990A magyar konyha e remekét többféle halból főzzük, így még kellemesebb ízű lesz. A halhúst nyugodtan fogyaszthatja, mi már kifiléztük, sőt titokban belsőséget is csempésztünk a bográcsba.
(4)
