A marha- vagy borjúhúsból készült ételeink igazi ínyencségek a kínálatunkban, ahol nemcsak a világhírű borjúpaprikást, hanem a marha legfinomabb részéből, a vesepecsenyéből készült fogásokat is az étlapra tűztük.
-
Vadasmarha szalvétagombóccal
$6290Vajpuha marhahús finom tejfölös vadas mártásban, szalvétagombóccal tálalva. (1, 3, 7, 9, 10)
-
Szekszárdi ökörpofa házi krumplifánkkal
$6990A pofahúst jóféle vörösborral konfitáljuk (alacsony hőfokon vajpuhára pároljuk). Erdei gombát, hagymát és zsenge zöldségeket pirítunk, hozzáadjuk a ragut és a fánkok mellé halmozzuk. Érdemes kipróbálni!
(1, 3,7,9)
-
Vesepecsenye István király módra
$9990A bélszíncsíkokat serpenyőben lepirítjuk, házi burgonyafánkkal kínáljuk. Feltétként csípős zöldborsmártást vagy tükörtojást, esetleg pirított erdei gombát kínálunk hozzá.
(1, 3, 7, 9, 10)
-
Borjúláb rántva
$5790A borjúlábat fűszeres lében vajpuhára pároljuk. Kicsontozzuk, panírozzuk, majd olajban ropogósra sütjük. Petrezselymes burgonyát és hagymás tartárt kínálunk mellé.
(1,3,7,10)
