A magyar konyha egyik kihagyhatatlan étele a leves, és ezzel tökéletesen egyetértünk. Ezért kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy a tartalmasabb ragulevesen keresztül a krémleveseken át a klasszikusokig mindenki megtalálja a számára tökéletes választást.
-
Erdei gombás krémleves
$1990Illatos erdei gombákból készítjük, tejszínnel krémesítjük és pirított bagettel tálaljuk.
(1, 7, 9)
-
Tárkonyos vadraguleves
$2590Vaddisznó apróhúsból zöldségekkel levest készítünk, tárkonnyal és tejszínnel ízesítjük, főtt fürjtojással béleljük. Ropogós cipóban szolgáljuk fel. (1, 3, 7, 9)
-
Csülkös bableves
$3290Jóízű tarkababból készítjük. A beléfőzött füstölt csülköt kockára vágva adjuk hozzá. Kérésére ecettel vagy tejföllel kínáljuk.
(1, 7, 9)
-
Legényfogó kakasleves
$3190 / $1990- Nagy adag - $3190
- Kis adag - $1990
Kakasból lassú gyöngyözéssel tartalmas húslevest főzünk. A benne főtt hússal és a leveszöldségek sokaságával, házi májgombóccal adjuk, szép, piros fazékban.
(Két személynek is bőven elég, de fél áron egyemberes adagunk is van.)(1, 3, 7, 9) -
Orjaleves
$1990Húsos karajcsonttal és „lúdgége” tésztával tálaljuk úgy, mint régen disznóöléskor. -
Gulyásleves
$2990 / $1990- Bográcsban - $2990
- Csészében - $1990
Világhírű levesünket marhalábszárból készítjük kevéske zöldséggel, kicsit több krumplival. Kétféle porciót kínálunk: bográcsban vagy levestálban. (9)