Feldarabolt, csípős-mustáros pácban érlelt csülköt fehérborral sütőben megpároljuk, majd ropogósra sütjük és a jó boros pecsenyelével hagymás pirított burgonya mellé tálaljuk. (1, 10)
Lassú tűzön puhára főzzük a megfüstölt csülköt. Frissen reszelt, vagy ecetes tormát ajánlunk mellé. Nagyságától függően egy vagy több személy részére kínáljuk. (3)
$89 Ft / dkg
A rendelés tartalma
Szeretnél a Csülök Csára újdonságairól időben értesülni? Nem akarsz lemaradni a nyereményjátékokról, és arról, ha egy-egy alkalommal különleges menüsorral készülünk?
Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan mindent tudni fogsz rólunk. És egy pillanatig se aggódj, nem küldünk naponta több levelet, mi tényleg csak akkor zavarunk, ha fontos közlendőnk van.
Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldalon történő továbblépéssel elfogadja a cookie-k használatát.