A június beköszöntével ismételten itt a nyár, ami számunkra egyet jelent a nyári étlap bevezetésével.
Erre a néhány hónapra elbúcsúzunk néhány nehezebb, zsírosabb ételtől, melyeket megpróbáltunk felváltani néhány könnyedebb, nyáriasabb fogással.

A levesek közt az igazi nagyágyúk (gulyás és a csülkös bableves) mellett a hideg málnakrémlevesünk a nyár egyik sztárja, amit a kicsik és nagyok egyaránt kedvelnek. Mellette visszatért a kínálatba a zamatos májgombócleves és a zelleres paradicsomleves.

A nyári melegben sokszor könnyedebb fogásokra vágyunk, ezért a vaslapon sült csirkemell és a jércemelles saláta nem hiányozhat az étlapunkról. Ezek az ételek akkor is kiváló választásnak bizonyulnak, ha diétásabb, kímélő ételt szeretnénk fogyasztani.

Sokak kedvence a vadas sertéspofa is visszatér a nyári hónapokra. A szalvétagombóccal tálalt vajpuhára főtt hús az ízletes, tejfölös vadas szósszal szerintünk egy igazán kiemelkedő gasztro élvezetet jelent.

A vegetáriánusokról sem feledkeztünk meg, nekik rántott füstölt sajttal kedveskedünk, melyet a ropogós sült édesburgonya tesz még különlegesebbé.

A desszertek közül pedig természetesen nem hiányozhatnak a jeges finomságok. A fagylaltkehely mellett a Mese habbal kreációnk méltó lezárása lehet egy Csülök Csárdás étkezésnek.