
Itt a nyári étlapunk
A szokásainkhoz híven idén nyárra is új étlappal készültünk nektek. A szokásos nyári finomságokon kívül sok-sok új fogással várjuk minden kedves vendégünket a nyári hónapok során.
Természetesen az étlapról nem maradhattak ki az olyan klasszikus finomságok, mint a hideg málnakrémlevesünk vagy a fagylalt különlegességek. Visszatértek a lecsós ételek, és az elmaradhatatlan nyári sült pisztrángunk is.
De nézzük, hogy milyen ínyencségek kerültek fel újdonságként a kínálatba:
Az előételek sorát egyből két étellel gazdagítottuk. A sült kacsamáj bizonyára nagy kedvenc lesz, a könnyed Cézár saláta pedig kitűnő választás lesz azok számára, akik vigyáznak a vonalaikra.
A csülkös ételeink között újdonság a báránycsülök, amit friss rozmaringgal és zamatos vörösborban párolunk meg, majd burgonyakrokettel és fokhagymás, paradicsomos zöldbabbal tálaljuk.
Érdemes megkóstolni az új mangalicás ételünket is. A puhára konfitált csontos mangalicakarajt ropogósra pirítjuk, pecsenyelével ízesítjük és hagymás, baconos pirított burgonyával tálaljuk.
Gondoltunk a kirándulókra is, akik ha csak egy egyszerű, de nagyszerű ételre vágynak, megkóstolhatják a gyros- és falafel-tálunkat.
A klasszikusok sora pedig a csirkepaprikással és a rétesekkel bővült.