Itt a nyári étlapunk

A szokásainkhoz híven idén nyárra is új étlappal készültünk nektek. A szokásos nyári finomságokon kívül sok-sok új fogással várjuk minden kedves vendégünket a nyári hónapok során.

Természetesen az étlapról nem maradhattak ki az olyan klasszikus finomságok, mint a hideg málnakrémlevesünk vagy a fagylalt különlegességek. Visszatértek a lecsós ételek, és az elmaradhatatlan nyári sült pisztrángunk is.

De nézzük, hogy milyen ínyencségek kerültek fel újdonságként a kínálatba:

Az előételek sorát egyből két étellel gazdagítottuk. A sült kacsamáj bizonyára nagy kedvenc lesz, a könnyed Cézár saláta pedig kitűnő választás lesz azok számára, akik vigyáznak a vonalaikra.

A csülkös ételeink között újdonság a báránycsülök, amit friss rozmaringgal és zamatos vörösborban párolunk meg, majd burgonyakrokettel és fokhagymás, paradicsomos zöldbabbal tálaljuk.

Érdemes megkóstolni az új mangalicás ételünket is. A puhára konfitált csontos mangalicakarajt ropogósra pirítjuk, pecsenyelével ízesítjük és hagymás, baconos pirított burgonyával tálaljuk.

Gondoltunk a kirándulókra is, akik ha csak egy egyszerű, de nagyszerű ételre vágynak, megkóstolhatják a gyros- és falafel-tálunkat.

A klasszikusok sora pedig a csirkepaprikással és a rétesekkel bővült.

 

A hozzászólások ki vannak kapcsolva.

A rendelés tartalma

Szeretnél a Csülök Csára újdonságairól időben értesülni? Nem akarsz lemaradni a nyereményjátékokról, és arról, ha egy-egy alkalommal különleges menüsorral készülünk?

Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre, és így biztosan mindent tudni fogsz rólunk. És egy pillanatig se aggódj, nem küldünk naponta több levelet, mi tényleg csak akkor zavarunk, ha fontos közlendőnk van.